Следва

Rеволюционна Любов епизод 15 БГ Субтитри / Revolutionary Love 2017 Episode 15 BG Sub Korean drama

3 Гледания· 09/23/22
etanator
etanator
6 Абонаменти
6

⁣Byun Hyuk (Choi Si-won) е щастливият втори син на Byun Kang-soo (Choi Jae-sung), председател на Gangsu Group. Byun Woo-sung (Lee Jae-yoon), по-големият син на Byun Kang-soo, ревнува по-малкия си брат и се възползва от възможността да го събори.
Kwon Jae-hoon (Gong Myung) е дългогодишен приятел на Byun Hyuk и е нает от Gangsu Group, за да прикрива глупостите на Hyuk. Бащата на Jae-hoon е лоялен шофьор на Kang-soo и също е влязъл в затвора заради грешката на Hyuk, което е причината за омразата на Jae-hoon към Hyuk.
Baek Joon (Kang So-ra) е улично умно момиче, което има няколко работни места на непълен работен ден и отказва да се установи на постоянна работа на пълен работен ден. Баща й беше онеправдан от Gangsu Group, след като дълго време беше лоялен служител. Тя е влюбена в Jae-hoon, който е изключително студен към нея.
Byun Hyuk случайно среща Baek Joon в по-чиста униформа, карайки Joon да повярва, че той е просто служител на Gangsu Group. По-късно, когато Hyuk е изгонен от къщата си, той идва да живее с Jae-hoon. Джун принуждава Хюк да работи на непълен работен ден и в процеса му вдъхва увереност да се бори с неправилното поведение и потисническите бизнес политики и практики на Gangsu Group.
Докато Woo-sung и Kang-soo се борят усилено, за да свалят Hyuk, Kwon Jae-hoon, Byun Hyuk и Baek Joon се обединяват, за да разкрият корупцията на Gangsu Group.[11]

Ключуви думи:
Корейска драма,Корейски драми бг субтитри,Яки корейски драми,Корейски сериали

Покажи повече

 0 Коментари sort   Сортиране по


Следва