Следва

Стаята на самоубийците Бг Суб / Suicide Room 2011 Bg Sub

7 Гледания· 09/23/22
etanator
etanator
6 Абонаменти
6

⁣Доминик Санторски е популярен, но разглезен тийнейджър, чиито родители, движени от успеха, не са докоснали живота му. В училище Доминик и приятелите му попадат на видео за самонараняване, докато използват компютъра си. По-късно Доминик гледа останалата част от видеото и оставя коментар за плаката.

Докато пие на следабитуриентско парти, момиче признава, че е експериментирало с лесбийки. Съученик, Александър, кара момичето да целуне нейна приятелка. Тя се съгласява, стига Александър да се съгласи да целуне Доминик. Двете момичета се съобразяват, както и Александър и Доминик. Видео на двете момчета, които се целуват, е публикувано в социалните медии и приятелите на Доминик изглежда го намират за готино. По-късно, когато Доминик и Александър спарингират на тренировка по джудо, Доминик се възбужда. Това събитие се предава в социалните медии и хората започват да тормозят Доминик онлайн.

Доминик среща Силвия, суицидно момиче, което се порязва и носи маска, в онлайн чат група, наречена „Стаята на самоубийците“. Доминик започва да бяга от училище, за да прекарва времето си онлайн. Когато Доминик вижда онлайн видео, показващо кукли-сенки, кръстени на него и Александър, участващи в хомосексуални действия, той вилнее из стаята си. Силвия се подиграва на болката му и го насърчава да плаши нормалните хора. Доминик приема алтернативен външен вид и носи пистолета на баща си в училище. Когато Александър се приближава до него с няколко приятели след училище, Доминик започва да вади пистолета си, но бяга към таксито си.

Доминик открива, че Силвия е затворена, която не е излизала от стаята си от три години. Доминик остава заключен в стаята си, разговаряйки със Силвия. Тези събития остават незабелязани от родителите му. В крайна сметка икономката на семейството се обажда на полицията, която разбива вратата на Доминик и го открива седнал в локва кръв до счупено огледало. Изпратен е в болница и държан три дни в психиатрия. Родителите му пристигат да го приберат, като твърдят, че му няма нищо и трябва да учи за изпити.

Доминик се завръща у дома и в The Suicide Room, където Силвия му разказва любовна история, в която влюбените се самоубиват с хапчета и алкохол. След като признава, че така иска да умре, тя го моли да й вземе хапчета. След като е изпратен на психиатър, Доминик отговаря на въпросите според инструкциите на Силвия. Силвия му дава отговори, които са предназначени да накарат лекаря да му даде хапчетата, които тя желае да използва. Доминик следва думите на Силвия, но – в молба към Силвия да преразгледа плана си за самоубийство – непрекъснато отбелязва, че никой не трябва да иска да умре.

Докато Доминик и Силвия обсъждат къде да се срещнат и да прехвърлят хапчетата, бащата на Доминик изтръгва рутера, преди плановете им да бъдат определени. Доминик изпада в паника, но по-късно признава на родителите си. Те му забраняват да се върне, но все още искайки да види Силвия, Доминик носи хапчетата в бара, който са обсъждали с надеждата, че Силвия ще се появи. Доминик се отправя към тоалетната и взема две шепи от хапчетата. След това Доминик намира двойка да се целува и започва да ги снима. Те вземат камерата му и започват да снимат делириума му. Доминик се връща в бара, намира Силвия и я целува страстно.

По-късно, в The Suicide Room, Силвия говори за дългото отсъствие на Доминик, преди да види аватара му, само за да научи, че майка му е тази, която съобщава, че Доминик е починал. Става ясно, че Доминик никога не е излизал от банята, след като е изпил хапчетата, а свръхдозата му е заснета от пияната двойка. Доминик се опита да промени решението си, но безуспешно. Смъртта му е публикувана онлайн на стената на The Suicide Room.

Покажи повече

 0 Коментари sort   Сортиране по


Следва