Изберете плейъра от който искате да се пуснете съдържанието

Thumnail

Следва

Изгубеният град бг суб (2022) / The Lost City bg sub

10 Гледания· 09/22/22
Claniel
Claniel
120 Абонаменти
120

⁣⁣Д-р Лорета Сейдж пише романтично-приключенски романи, съсредоточени около измислена героиня, д-р Анджела Лавмор, и нейния романтичен интерес, Даш Макмеън. За да популяризира най-новата книга за Лавмор, нейният издател, Бет Хатън, настоява Лорета да тръгне на книжна обиколка с Алън Каприсън, моделът на корицата на книгата за Даш, въпреки нейното уединение след смъртта на съпруга си.

След катастрофално начало, най-вече поради популярността на образа на Алън Даш, Лорета е взета от Абигейл Феърфакс, милиардерка, която разбира, че Лорета е базирала книгите си на действителни исторически изследвания, които е направила с покойния си съпруг археолог. Феърфакс е открил изгубен град на отдалечен атлантически остров и е убеден, че Огнената корона, безценно съкровище, се намира там. Когато тя отказва да помогне за дешифрирането на древна карта на съкровището, Феърфакс, страхувайки се, че активен вулкан ще унищожи мястото, хлороформи и отвежда Лорета на острова.

Алън, който е тайно влюбен в Лорета, става свидетел на нейното отвличане. Той наема Джак Трейнър, бивш военноморски тюлен, превърнал се в агент на ЦРУ, да го посрещне на острова и да координира спасяването. Джак, без помощ от Алън, прониква в комплекса на Феърфакс и освобождава Лорета, но очевидно е убит, преди да успеят да стигнат до летището, принуждавайки Лорета и Алън да избягат в джунглата.

Лорета и Алън прекарват един ден в битка с хората на Феърфакс, преди да стигнат до близкото село, където след като чува народна песен от местен жител, Лорета заключава, че короната е скрита в сеноте в джунглата. Преди обаче да успеят да си тръгнат, Феърфакс я залавя отново, така че следва преследване от Алън, за да спаси Лорета. След това двамата са принудени да споделят местоположението на съкровището с Феърфакс.

При достигане на мястото те откриват, че гробницата не е паметник на силата на Таха и Каламан, а скривалище, където кралицата да скърби за съпруга си. Нейната огнена корона беше направена от червени миди, събрани от него в знак на любовта му към нея. Истинското съкровище на легендата не беше безценно бижу, а неразделната любов между краля и кралицата.

Вбесен, Феърфакс принуждава Лорета и Алън да влязат в гробницата, докато вулканът изригва, но Рафи, един от хората на Феърфакс, променя мнението си поради жестокостта, на която е подложен от Феърфакс, и оставя лост, за да им помогне да избягат, преди да изостави Феърфакс на острова . Бет пристига с местната брегова охрана и Феърфакс е арестуван. Следващата книга на Лорета, базирана на нейното приключение с Алън, е хит и те споделят целувка в края на следващото си турне с книги.

В сцена по средата на надписите Лорета и Алън посещават клас по йога и разбират, че Джак е оцелял, след като е бил прострелян.
Режисьор : Адам Ний, Арън Ний

В ролите : Брад Пит, Оскар Нунез, Пати Харисън, Давайн Джой Рандолф , Сандра Бълок, Даниел Радклиф, Чанинг Тейтъм, Боуен Йънг.

Покажи повече

 0 Коментари sort   Сортиране по


Следва