Най-новите видеоклипове

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Чарми, който се е включил заедно с Аста и останалите да тренират в Кралството на сърцето, продължава да се опитва да изяде цялата храна в Кралството на сърцето. Аста се опитва да я върне и отива в гората, където Чарми е видяна за последен път. Въпреки това, Чарми също беше тренирал с духовните пазители и беше станал още по-силен. Междувременно сестра Лили се свързва с Юно и се връща в родното си село Хаге.

StanimirBgPro
5 Гледания · 11 дни преди

⁣Пиковото кралство успешно превзема Диамантеното кралство и след това се насочва към Кралството на детелините и Кралството на сърцето. Войските на Пиковото кралство преминават през силния магически регион, използвайки подвижна крепост, която изсмуква маната на гражданите на Пиковото кралство, които са били превзети със сила. Но тогава Аста, който е завършил обучението си с Духовните пазители, идва на помощ! Междувременно Късметът и Леополд се отправят към Пиковото кралство, за да се опитат да превземат една от техните бази.

StanimirBgPro
4 Гледания · 11 дни преди

⁣Месеци след пристигането си в Кралството на сърцето, Аста все още няма никаква магия, но той стана по-силен с тревожна скорост поради обучението си с Пазителите на духовете. Анти-магията е един от магическите атрибути, който попада в „Етапа на тайнството“ и е необходим за победата на дявола. Поради това Гаджа пита Аста как точно е получил гримоара с пет листа.

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Докато Аста и другите тренираха в Кралството на сърцето, обратно в Кралството на детелините, Ями помоли Мереолеона да му помогне да тренира. Междувременно силите на Пиковото кралство продължават да се приближават, докато то продължава своята инвазия.

StanimirBgPro
8 Гледания · 11 дни преди

⁣Аста и другите магически рицари, избрани да тренират в Сърдечното кралство, се присъединяват към Магна и те най-накрая започват обучението си под ръководството на Лоропечика и духовните пазители на Светкавицата, Земята, Растенията, Огъня, Вятъра и Ундина. Тъй като Аста няма магия в началото, той завършва в спаринг с Гая, Духът пазител на осветлението. Всички те Magic Knights работят по-усилено, за да надминат границите си.

StanimirBgPro
5 Гледания · 11 дни преди

⁣След като Юно получава титлата магически рицар от 1-ва класа, заместник-капитан Лангрис решава да проведе състезателен спаринг на Юно с обрат: Губещият ще напусне Златна зора.

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Капитаните на отряда Magic Knight Squad се събират за среща и церемония по награждаването; капитаните решават, че Asta, Nero, Noelle, Luck, Finral, Mimosa, Leopold, Charlotte и Riley ще отидат в Heart Kingdom, за да тренират с Spirit Guardians.

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Приемният изпит Magic Knight идва отново, отбелязвайки една година, откакто Аста и Ноел се присъединиха към Булс. Asta отново е нападната от Anti-birds, защото няма магия.

StanimirBgPro
7 Гледания · 11 дни преди

⁣Капитаните са разделени на два отбора; Yami, Jack, Nozel и Kaiser срещу Charlotte, Fuegoleon, Dorothy и Vangeance, целящи да унищожат кристалите на другите отбори, въпреки че Rill отсъства по лични причини.

StanimirBgPro
4 Гледания · 11 дни преди

⁣Грей решава да преодолее хроничната си срамежливост и моли Ноел за помощ. Тъй като Грей не е срамежлив, когато се преобразява в други хора, Ноел предлага вместо това тя да промени душевното си състояние.

StanimirBgPro
8 Гледания · 11 дни преди

⁣Secre припомня, че Lumiere е проектирал магически инструмент, който може да увеличи магията специално, за да помогне на родените с ниска магия, възнамерявайки да сложи край на дискриминацията, която е създала вярващите.

StanimirBgPro
4 Гледания · 11 дни преди

⁣Аста успява да избяга с Ноел и Секре. Нозел и Фуеголеон пристигат, карайки вярващите да се опитат да ги атакуват; за съжаление това призовава дракон от региона на силна магия.

StanimirBgPro
7 Гледания · 11 дни преди

⁣Секре предупреждава вярващите, че между тях и Кралството на пиките стои област със силна естествена магия, но вярващите решават да продължат.

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Кабуе най-накрая осъзнава, че е бил измамен от вярващите в дявола, но е твърде късно за него и приятелите му. Черният бик получава нова мисия: залавянето на Дяволския вярващ в допълнение към спасяването на Нерон.

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Биковете проникват в Лехарт заедно с другите магически рицари и откриват събрана голяма тълпа от гневни обикновени хора. Към Ванеса се приближават двама изгонващи, които настояват тя да си тръгне тихо с тях или Секре и Мари ще бъдат убити незабавно.

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Дазу гневно обвинява Магическите рицари, че не са защитили нейното село, преди да нахлуе в щаба на Банишърите, мазето на медицинската клиника на Бу

StanimirBgPro
3 Гледания · 11 дни преди

⁣Екипът на Kabwe Carillon от Прогонвачи на дяволи се завръща в къщата на Bow Nokude в Tiulyu. Те докладват на другия екип за неуспеха си да заловят Аста. Гордън и Ноел отвеждат Аста при Оуен, който открива, че това е била приспивателна отвара.

StanimirBgPro
7 Гледания · 12 дни преди

⁣Преди среднощното слънце да атакува столицата, млада жена на име Дазу Таяку живееше със съпруга и тъща си. Dazu е потребител на Catalyst Magic, което означава, че може да заема магия само от други, но няма собствена магия.

StanimirBgPro
5 Гледания · 12 дни преди

⁣⁣Златната зора работи усилено, опитвайки се да изправи кралството отново на крака. Те се опитваха да поправят неприятностите, които бяха причинили, докато бяха обладани. Капитан Вангеанс назначава Алекдора Сандлър да отговаря за мисия

StanimirBgPro
5 Гледания · 12 дни преди

⁣Юлий моли Маркс да му направи услуга. Той искаше той да помогне при създаването на нови магически предмети, както и да се погрижи за някои бандити. Маркс е придружен от бившия член на Окото на среднощното слънце

Покажи повече